Shetland seizoen 5 vanaf zaterdag 21 november te zien op NPO 2

Shetland seizoen 5 vanaf zaterdag 21 november te zien op NPO 2
Vervolg van detectiveserie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 21 november kun je op NPO 2 genieten van het vijfde seizoen van de spannende Schotse misdaadserie Shetland, die zich afspeelt op de woeste en afgelegen Shetlandeilanden. Hier krijgt inspecteur Jimmy Perez de nodige complexe zaken voor zijn kiezen.

Shetland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Afgezaagde hand
Het vijfde seizoen begint meteen al lugubere vormen aan te nemen, want aan het begin van deze nieuwe reeks wordt er een afgezaagde hand gevonden op het strand. Veel mensen hoeven zich niet af te vragen wat hier gebeurd is, want al snel blijkt dat er opnieuw een moord in Shetland is gepleegd. Uiteraard wordt inspecteur Perez weer op de zaak gezet.

Onwillige inwoners
Samen met zijn team probeert inspecteur Perez het slachtoffer te identificeren. Ook doen ze een poging te reconstrueren wat er precies met hem gebeurd kan zijn. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op een aantal onwillige plaatselijke inwoners en een vrouw die hen kan vertellen wie de dode was - van wie steeds meer lichaamsdelen aanspoelen op het eiland.

Het vijfde seizoen van Shetland is vanaf zaterdag 21 november wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Shetland terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shetland seizoen 5 vanaf zaterdag 21 november te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier