Regisseur Hendrik Groen wil tweede seizoen

Regisseur Hendrik Groen wil tweede seizoen
Vervolg hoogstwaarschijnlijk in 2019 te zien

Nieuws :

Als het aan regisseur Tim Oliehoek ligt, krijgt de televisieserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen een vervolg. Dat vertelde Oliehoek vanavond in RTL Boulevard na een boodschap van André van Duin.

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. De afleveringen over meneer Groen (Kees Hulst) trokken de afgelopen maanden zo'n anderhalf miljoen kijkers per aflevering. André van Duin kroop voor de serie in de huid van zoon Evert. Van Duin vertelde eerder dat er bij Omroep MAX de wil is om door te gaan met de serie, maar dat er nog moet worden begonnen aan het schrijfproces. Van Duin verwacht dan ook dat het tweede seizoen pas in 2019 op tv te zien zal zijn.

Het verhaal rond de dramaserie van Omroep Max is gebaseerd op de boeken van Hendrik Groen van Peter de Smet. Bekijk het eerste seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen online terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Regisseur Hendrik Groen wil tweede seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV