Coronaspecial Virus Fighters zondag te zien op National Geographic

Coronaspecial Virus Fighters zondag te zien op National Geographic
Documentaire over Covid-19-pandemie

Kijktip :

Hoewel het coronavirus de wereld nu al ruim een halfjaar in zijn greep houdt, is er nog steeds veel onduidelijk over Covid-19. National Geographic probeert met de special Virus Fighters een beetje licht aan het eind van de tunnel te scheppen: wat leren virusuitbraken uit het verleden ons over de huidige gezondheidscrisis?

Voorkomen
Virus Fighters vormt de aftrap van een documentaireserie over het voorkomen van een nieuwe coronaramp. Eens te meer blijkt nu hoe een pandemie de wereld op ongekende schaal weet te ontwrichten. Wetenschappers, medische rechercheurs, publieke figuren en virusjagers binden de strijd aan met de virussen en dat doen ze op grote snelheid.

Angst en onrust
Het is momenteel makkelijk om te denken dat de angst en onrust van het coronavirus uniek is voor onze tijd. Niets blijkt echter minder waar: een terugblik op de geschiedenis laat zien dat onze kleinste vijand altijd onze grootste bedreiging is geweest. In de special Virus Fighters wordt het coronavirus in perspectief geplaatst met een blik op het verleden, het heden en de toekomst van pandemieën.

De documentaire Virus Fighters is op zondag 22 november om 21.30 uur te zien op National Geographic. Lees hier op welk kanaal National Geographic te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Coronaspecial Virus Fighters zondag te zien op National Geographic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier