Vrijdag in Beau: Peter R. de Vries, Gerald Roethof over uitspraak zaak Nicky Verstappen

Vrijdag in Beau: Peter R. de Vries, Gerald Roethof over uitspraak zaak Nicky Verstappen
De gasten van vrijdag 20 november

Kijktip :

Vrijdag deed de rechter uitspraak in de zaak Nicky Verstappen. Verdachte Jos B. heeft een celstraf van 12,5 jaar opgelegd gekregen. Peter R. de Vries en advocaat Gerald Roethof praten na over deze uitspraak bij Beau. Ook wordt er uitgebreid gesproken over Dolly Parton.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Beau - vrijdag 20 november

  • De rechtbank heeft Jos B. tot 12,5 jaar cel veroordeeld in de zaak Nicky Verstappen.Gerald Roethof, advocaat van verdachte Jos B., en Peter R. de Vries, woordvoerder van de familie Verstappen, blikken terug op deze zaak en vertellen wat zij vinden van deze uitspraak van de rechter.
  • OG3NE komt langs om te praten over niemand minder dan Dolly Parton. Deze rondborstige zangeres, bekend van hits als Jolene en Nine to Five, bracht een boek en een album uit, en is ook nog eens te zien in een kerstfilm.
  • Ook Michiel Vos en Patricia Paay komen langs in de studio van Beau. Zij praten ook mee over Dolly Parton: de countryzangeres doneerde maar liefst een miljoen dollar aan de ontwikkeling van een veelbelovend coronavaccin en deze 74-jarige dame heeft laten weten het oudste Playboy-model allertijden te willen worden.
  • 2020 beloofde een feest voor de sportliefhebber te worden. Maar toen corona toesloeg sneuvelde het ene na het andere grote sportevenement.Mart Smeets legde het jaar van de stille stadions en lege sportvelden vast in de bundel 'Stille Sport', vanavond schuift hij aan.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Peter R. de Vries, Gerald Roethof over uitspraak zaak Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV