Hilarische film Old School dinsdag te zien op Comedy Central

Hilarische film Old School dinsdag te zien op Comedy Central
Ook te streamen via Amazon Prime en Google Play

Kijktip :

Will Ferrell wordt er regelmatig van beticht louter op te treden in hele foute en flauwe comedy's, maar het kan niet ontkend worden dat die regelmatig prima uitpakken. In het geval van Old School schoot de Amerikaanse acteur raak. Deze hilarische film is dinsdag te zien op Comedy Central en je kunt Old School streamen via onder meer Amazon Prime en Google Play.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Drie dertigers proberen de lol van hun studententijd te laten herleven. Mitch, Frank en Beanie hebben alle drie een belangrijk punt in hun leven bereikt. Ze kunnen er voor kiezen om verantwoordelijke volwassenen te zijn, met vrouwen, kinderen en vaste banen... of ze kunnen de volwassenheid nog wat uitstellen en zich nog eens ouderwets uitleven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Écht hoogstaand kunnen we de comedy Old School niet noemen. De film verscheen in de periode dat Ferrell ook bezig was met de eerste Anchorman-film en dat geeft je een idee van het soort humor waar hij toen patent op had. Harde en grove grappen vliegen je om de oren en de mannen doen alles wat God verboden heeft op het moment dat ze besluiten de bloemetjes nog een keer flink buiten te zetten. Erg subtiel is het allemaal niet, maar wanneer je in een melige bui bent is deze film een zeer geschikte keuze.

Cast
Naast Luke Wilson (Zombieland: Double Tap) en Will Ferrell (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) zijn ook Vince Vaughn (Fighting with My Family) en Ellen Pompeo (Catch Me If You Can) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Todd Phillips (Joker).

Old School (2003) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op dinsdag 12 januari om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Genre: comedy. Speelduur: 91 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV