Donderdag in Ali B op volle toeren: Famke Louise en Patricia Paay

Donderdag in Ali B op volle toeren: Famke Louise en Patricia Paay
Opvallende combinatie in muziekprogramma

Kijktip :

Hoewel de terugkeer van Ali B op volle toeren niet op zoveel belangstelling kan rekenen als de rapper wellicht had gehoopt (met wekelijks zo'n half miljoen kijkers), zullen veel mensen benieuwd zijn naar de aflevering van donderdag 26 november. Dan worden Famke Louise en Patricia Paay aan elkaar gekoppeld.

Ali B op volle toeren gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Carrière
Famke en Patricia braken allebei op jonge leeftijd door. Patricia begon al in de jaren zestig aan haar carrière, maar ze was nog te jong om in café's te mogen zingen. Ze mocht dat echter wél op televisie doen; later scoorde ze grote hits met onder meer 'Who's That Lady with My Man', 'Livin' Without You' en 'Tomorrow'. Famke Louise begon haar loopbaan op YouTube, maar met haar eerste single vergaarde ze landelijke bekendheid: 'Op me monnie' is al meer dan dertien miljoen keer bekeken.

Tekst gaat verder onder video's.

Veelbesproken
De twee muziekdiva's behoren tot de meest besproken vrouwen in de Nederlandse entertainmentindustrie. Samen besluiten ze de hectiek van alledag tijdelijk te ontvluchten met een bezoekje aan de pedicure, waar ze elkaar steeds beter leren kennen. Vervolgens gaan ze met elkaars muziek aan de slag: Famke neemt 'Who's That Lady with My Man' onder handen en Patricia probeert 'Op me monnie' in een nieuw jasje te steken.

Ali B op volle toeren is elke donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Ali B op volle toeren: Famke Louise en Patricia Paay of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier