The Sandhamn Murders seizoen 4 vanaf zaterdag te zien op NPO 3

The Sandhamn Murders seizoen 4 vanaf zaterdag te zien op NPO 3
Nieuwe reeks begint opnieuw zenuwslopend

Kijktip :

Vanaf zaterdag 28 november zendt NPO 3 het vierde seizoen van de Zweedse misdaadserie The Sandhamn Murders uit. Liefhebbers kunnen wekelijks genieten van dubbele afleveringen bij de publieke omroep.

The Sandhamn Murders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Feestgangers
De nieuwe reeks begint aan het einde van het schoolseizoen op het Zweedse eiland Sandhamn. Onder de schoolgaande jeugd is er veel animo om het schooljaar feestend af te sluiten, maar de politie begint argwaan te krijgen wanneer één van de feestgangers onder verdachte omstandigheden om het leven komt.

Spanningen
Ook het nieuwe seizoen van The Sandhamn Murders begint dus weer zenuwslopend als de politie een grondig onderzoek begint. Officier van Justitie Nora Linde raakt er uiteindelijk zelfs persoonlijk bij betrokken en de spanningen lopen snel op. Rechercheur Alexander Forsman is nieuw op Sandhamn en mag meteen aan de bak.

Het vierde seizoen van The Sandhamn Murders is vanaf zaterdag 28 november wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Sandhamn Murders terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Sandhamn Murders seizoen 4 vanaf zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier