PSV - Sparta Rotterdam live op tv

PSV - Sparta Rotterdam live op tv
Roger Schmidt moet winnen om mee te komen

Sport :

Op zaterdag 29 november spelen PSV en Sparta in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

De samenvatting van PSV - Sparta Rotterdam vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

PSV
PSV moet deze wedstrijd winnen om in de winterstop nog mee te kunnen komen met koploper Ajax. Het gelijke spel tegen FC Twente van vorige week was een klap voor de Eindhovenaren, dus winst op Sparta moet.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Sparta
Heel veel kans heeft Sparta vanmiddag niet, als we kijk naar de historie. Maar: totaal kansloos is de ploeg ook niet. In 2019 speelde Sparta bijvoorbeeld nog met 1-1 gelijk in eigen huis tegen de Eindhovenaren.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.15 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport is vanaf 23.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Sparta Rotterdam is zondag 29 november om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - Sparta Rotterdam live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier