Humberto Tan gaat toch weer talkshow presenteren na RTL Late Night

Humberto Tan gaat toch weer talkshow presenteren na RTL Late Night
Latenightshow Humberto in 2021 op zondagavond te zien bij RTL

Nieuws :

Humbert Tan keert terug bij RTL als talkshowhost op de late avond. De presentator moest in de zomer van 2018 nog afscheid nemen van zijn geliefde RTL Late Night omdat de kijkcijfers tegenvielen, maar Tan komt terug.

Humberto terug op de zondagavond
Humberto krijgt een nieuwe kans, zo schrijft RTL Boulevard. Het programma wordt in het nieuwe jaar uitgezonden en krijgt de naam Humberto. Net als de doordeweekse varianten Beau en Jinek, staat deze latenightshow in het teken van actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. In de sportzomer van volgend jaar is hij ook doordeweeks op de late avond te zien.

Tan wil boeiend programma voor de kijker maken
"Er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken”, laat Humberto weten aan RTL Boulevard. “Het leven staat tenslotte niet stil in het weekend, er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk er naar uit!"

Tan werd vervangen door Twan Huys
Humberto begon in 2013 succesvol met RTL Late Night, maar na een paar jaar liepen de kijkcijfers sterk terug en in 2018 werd hij vervangen door Twan Huys. Maar ook met Huys werd de talkshow bepaald geen succes.

Wanneer de uitzenddatum van de nieuwe talkshow Humberto bekend is, lees je dat bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan gaat toch weer talkshow presenteren na RTL Late Night of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier