Dinsdag in Op1: Sonja Barend presenteert haar nieuwe boek

Dinsdag in Op1: Sonja Barend presenteert haar nieuwe boek
De gasten van dinsdag 1 december

Kijktip :

Sonja Barend klom weer in de pen voor een nieuw boek, waarin ze schrijft over wat ze ziet om haar heen. Hoe ziet de wereld van nu eruit volgens haar? Bij Op1 vertelt ze erover. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 1 december

  • Wanda Beemsterboer is te gast. Zij schreef een aangrijpend boek over de moord op haar dochter Nadine. Ze maakte hiermee veel indruk, zo ook op minister Sander Dekker, die het boek gebruikt in gevangenissen om daders aan het denken te zetten. In de nieuwe versie van het boek is een brief toegevoegd van de moordenaar van Nadine.
  • De grote klimaatzaak tegen Shell is vandaag begonnen. Campagneleider Nine de Pater is te gast bij Op1 om te praten over waarom het zo belangrijk is dat we aandacht hebben voor deze zaak.Ruben van der Meer is mede-eiser en vertelt waarom de zaak hem zo aangrijpt.
  • Sonja Barend schreeft het boek De Appel in het Paradijs, waarin ze de wereld om haar heen beschrijft. De 80-jarige grande dame van de Nederlandse talkshow schreef het boek in een tijd waarin de wereld tot stilstand kwam, en dan levert een uniek boek op.
  • De kandidatenlijst van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen is vandaag gepresenteerd. De VVD kiest voor vier vrouwen achter premier Mark Rutte. Vanavond zijn ze alle vier te gast: Tamara van Ark, Bente Becker, Sophie Hermans en Dilan Yesilgöz - Zegerius.

Presentatie
Op1 wordt op dindag 1 december gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Sonja Barend presenteert haar nieuwe boek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV