Vanavond op tv: Feyenoord - Dinamo Zagreb, Claudia de Breij in Ali B op volle toeren

Vanavond op tv: Feyenoord - Dinamo Zagreb, Claudia de Breij in Ali B op volle toeren
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 december

Kijktip :

Na de twee Champions League-avonden staan er op donderdag 3 december weer een groot aantal Europa League-wedstrijden op het programma. Vanavond onder meer Feyenoord - Dinamo Zagreb. Verder op tv: Claudia de Breij in Ali B op volle toeren. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Dinamo Zagreb

RTL 7
18:50 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:55 uur live verslag van Feyenoord - Dinamo Zagreb in de Europa League. Dinamo is de koploper in Groep K. De Kroaten hebben 8 punten. Feyenoord staat tweede met 5 punten. Het kan nog alle kanten op in de groep, omdat Wolfsberger met 4 punten en CSKA Moskou met 3 punten ook nog meedoen om de eerste twee plekken, waarmee de knock-outfase bereikt wordt.


Zembla: adoptiebedrog bekend bij ministeries

NPO 2
20:25 uur

In deze aflevering van Zembla besteedt het programma voor de vierde keer aandacht aan misstanden rond adoptie in Nederland. Nu blijkt dat op verschillende ministeries de misstanden al jarenlang bekend waren. Zelfs al vanaf eind jaren 70. Dilani Butink, die in 1992 geadopteerd werd vanuit Sri Lanka, spande begin dit jaar een rechtszaak tegen de staat aan. De adoptiepapieren van Butink zijn vervalst en ze weet niet wie haar echte biologische familie is.


Komediefilm: The Intern

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de heerlijke comedy The Intern uit. Ben Whittaker is een zeventigjarige weduwnaar die ontdekt dat het leven van een pensionaris lang niet zo leuk is als hij had gedacht. Hij ziet een kans om weer aan het werk te gaan en gaat stage lopen bij een modewebsite die onder leiding staat van Jules Ostin, een onvermoeibare, gedreven, veeleisende, dynamische workaholic. Tot haar verbazing blijkt Ben niet alleen heel nuttig te zijn, maar vooral ook een bron van steun en wijsheid.


Ali B op volle toeren: Claudia de Breij

NPO 1
20:35 uur

Deze week koppelt Ali B cabaretière en muzikante Claudia de Breij aan rapper en producer Twan van Steenhoven. Hij is vooral bekend onder de artiestennaam 'Big 2'. De scherpe en eigenzinnige types hebben direct een klik. Tijdens een bos- en strandwandeling leren ze elkaar beter kennen en doen ze inspiratie op voor hun remakes. Claudia krijgt de opdracht om 'Het Goede Leven' in een nieuw jasje te steken en Twan gaat aan de slag met 'Mag ik dan bij jou'.


Live: Granada - PSV

RTL 7
20:50 uur

Vanaf 21:00 uur live verslag van Granada - PSV in de Europa League. PSV staat tweede in Groep E met 6 punten. Granada is koploper met 10 punten. De Eindhovenaren hebben om een plek in de zestiende finales nog concurrentie met PAOK, dat op 5 punten staat. Na Granada-uit volgt over een week nog de thuiswedstrijd tegen Omonia Nicosia, dat met 1 punt onderaan staat.


Mr. Frank Visser rijdt visite: bubbels in de vloer

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite belt Mr. Frank Visser aan bij Jerry, die met een vloer vol met bubbels zit, om hem van het broodnodige juridisch advies te voorzien. Jerry heeft een nieuwe gietvloer en slechts drie dagen na het storten van de vloer ontstaan er duizenden bubbels. Het vloerenbedrijf zegt 'eigen schuld dikke bult', want het zou aan een bouwfout in het huis liggen.


Nieuw: #Dorhout - op leeftijd in Nederland

NPO 2
23:05 uur

We willen allemaal oud worden, maar niemand wil oud zijn. De EO doekt in de driedelige docuserie #Dorhout - op leeftijd in Nederland uit welke beelden van oud zijn en ouderen er heersen in een cultuur die hangt aan wat jong en nieuw is. De eerste aflevering gaat over de coronaperiode. Hoe vergeet het ouderen nu hun kwetsbaarheid als probleem wordt gezien, ze dor hout worden genoemd en ze hun ic-bed zouden moeten afstaan?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord - Dinamo Zagreb, Claudia de Breij in Ali B op volle toeren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier