Special Heerlijk avondje voor Sinterklaas zaterdag te zien op NPO 1

Special Heerlijk avondje voor Sinterklaas zaterdag te zien op NPO 1
Dieuwertje Blok zet de Sint in het zonnetje

Kijktip :

Zaterdagavond is het weer 5 december, en dat betekent natuurlijk: pakjesavond! Duizenden kinderen in heel Nederland wachten vol verwachting op de komst van de Sint en hun cadeautjes. Op NPO 1 zet Dieuwertje Blok Sinterklaas in het zonnetje in de special Heerlijk avondje voor Sinterklaas.

Heerlijk avondje voor Sinterklaas gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hoofdpiet
Bij deze feestelijke gelegenheid krijgt Blok assistentie van de Hoofdpiet, in wie we Niels van der Laan kunnen herkennen. Samen geven ze Sinterklaas nog één leuke avond voordat hij naar Spanje terugkeert. Dat heeft de Goedheiligman wel verdiend na een paar zware weken, waarin hij zich uit de tabberd heeft gezweet om iedereen een cadeautje te bezorgen. Tal van bekende gezichten komen voorbij op deze speciale avond.

Rotjaar
Hulpsinterklazen Soundos El Ahmadi en Richard Groenendijk maken er samen met Gluurpiet Frank Evenblij een feestelijke en ontroerende show van. In de studio komen ook Britt Dekker, Famke Louise, Philip Freriks én minister Ferdinand Grapperhaus op bezoek. Naast de Sint worden er ook een aantal kinderen verrast, die vanwege het coronavirus een rotjaar achter de rug hebben.

De special Heerlijk avondje voor Sinterklaas is op zaterdag 5 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special Heerlijk avondje voor Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Special Heerlijk avondje voor Sinterklaas zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier