Donderdag in M: o.a. Henry Schut over dé sportfragmenten van 2020

Donderdag in M: o.a. Henry Schut over dé sportfragmenten van 2020
De gasten van donderdag 3 december

Kijktip :

Aangezien dit jaar een stuk anders is gelopen dan we van te voren hadden gedacht, zijn er minder bizarre sportmomenten om te herinneren. Maar ze zijn er wel! Henry Schut en Hugo Borst bespreken de mooiste sportfragmenten van dit jaar. Wie schuiven er nog meer aan?

De gasten in M - donderdag 3 december

  • Misschien kun je de stem van Mariah Carey nu al niet meer verdragen, dus tijd voor een fijne afwisseling.Michelle David treedt straks samen met The Gospel Sessions op - kerstsfeer gegarandeerd! 'This Christmas (I'll be by your side)', om 19.00 uur te horen in M.
  • Dit jaar is in alle opzichten een bizar jaar geweest, zo ook binnen de sport. Noem bijvoorbeeld de amateursport die geen wedstrijden meer mocht spelen. Welk effect had dit op de jeugdcompetitie? Maar we hebben ook mooie sportmomenten gekend het afgelopen jaar! We blikken straks terug aan de hand van dé sportfragmenten van 2020. Dit doen we samen met sportpresentator Henry Schut en voetbalcriticus Hugo Borst.
  • Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat Martin Scorsese's iconische gangsterfilm 'Goodfellas' in première ging. De film, met hoofdrollen voor Robert De Niro, Ray Liotta en Joe Pesci, geldt nog steeds als één van de allerbeste misdaadfilms aller tijden. En speciaal voor het jubileum, verschijnt de film weer op het witte doek. Strafrechtadvocaat en filmfanaat Inez Weski schuift straks aan!
  • Sterke ridders, geniale wetenschappers en dappere koningen; de helden in kinderboeken zijn bijna altijd een man. Daar moet volgens de bedenkers van 'Good Night Stories for Rebel Girls' verandering in komen. Ze bundelden 100 verhalen over vrouwelijke rolmodellen. Het boek werd een groot succes! Voor ons inspiratie om een nieuwe rubriek te beginnen: M's Bedtime Stories! Waarin we gasten vragen welke Nederlandse heldin niet in dat boek mag ontbreken. We trappen straks af met Gerdi Verbeet, Anita Witzier en Ajouad El Miloudi.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: o.a. Henry Schut over dé sportfragmenten van 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV