Nieuwe spelshow Klein maar fijn start zondag 6 december op SBS6

Nieuwe spelshow Klein maar fijn start zondag 6 december op SBS6
Wie is de beste miniatuurbouwer van ons land?

Kijktip :

Vanaf zondag 6 december is het nieuwe programma Klein maar fijn te zien op SBS6. Is het een spelprogramma of een talentenjacht? Hoe dan ook, Jan Versteegh gaat hierin op zoek naar de beste miniatuurbouwer van Nederland.

Klein maar fijn gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hobby
In Klein maar fijn maken we kennis met acht deelnemers die hun hobby, miniatuurbouwen, zeer serieus nemen. Ze weten de mooiste creaties tevoorschijn te toveren, maar lukt ze dat ook onder tijdsdruk? In elke aflevering van Klein maar fijn krijgen de miniatuurbouwers twee uitdagingen, een korte (van een dag) en een lange (van meerdere dagen).

Stressbestendigheid
De opdracht zijn regelmatig zenuwslopend en leveren altijd spectaculaire miniatuurcreaties op schaal op. Tijdens de opdrachten worden de creativiteit, techniek én stressbestendigheid van de deelnemers flink op de proef gesteld. Als ze klaar zijn met hun bouwsels, worden ze beoordeeld door een professionele jury. Die bepaald wie Klein maar fijn moet verlaten.

Het nieuwe programma Klein maar fijn is vanaf zondag 6 december wekelijks rond 21.40 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Klein maar fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Klein maar fijn start zondag 6 december op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier