Vrijdag in Op1: Linda de Mol na twee jaar terug met winterse talkshow

Vrijdag in Op1: Linda de Mol na twee jaar terug met winterse talkshow
De gasten van vrijdag 4 december

Kijktip :

Linda de Mol keert na twee jaar terug met haar eigen talkshow. Ze presenteerde al eerder Linda's Zomerweek, maar heeft dat nu in een winters jasje gestoken. In Linda's Wintermaand kletst ze onder meer met Mark Rutte. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 4 december

  • Linda de Mol is na ruim twee jaar terug met haar eigen talkshow, alleen heet die nu geen Linda’s Zomerweek, maar Linda’s Wintermaand. De aankomende vier zondagen blikt ze met telkens twee spraakmakende gasten terug op het bizarre jaar 2020. Ze strikte Floortje Dessing en premier Mark Rutte voor de eerste aflevering, zondag om 20:00 uur te zien op SBS6.
  • Aankomende dinsdagavond krijgen we in een persconferentie van premier Rutte en minister Hugo de Jonge meer duidelijkheid over hoe de feestdagen eruit komen te zien. Vanavond bij Op1 burgemeester van Amsterdam Femke Halsema over het besturen van de hoofdstad tijdens kerst en oud & nieuw. Kan zij jongeren en horecaondernemers wat bieden richting de jaarwisseling?
  • Morgenavond is het eindelijk zover: pakjesavond. Het was een bijzondere sinterklaasperiode waarbij de Goedheiligman niet werd verwelkomt door duizenden ouders en kinderen langs het water, maar met een waar defilé. Gelukkig bleef zeker één ding vertrouwd: het Sinterklaasjournaal gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Vanavond bij Op1 blikken we met haar terug op het twintig jaar presenteren van het Sinterklaasjournaal en alweer haar veertigste jaar op televisie.
  • Thierry Baudet is door de leden van Forum Voor Democratie gekozen als partijleider. 76 procent van de stemmen ging naar Baudet. Bij #Op1 bespreken we het referendum en de betekenis van deze overwinning voor Baudet met schrijver van het boek "Mijn meningen zijn feiten" Harm Botje.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 4 december gepresenteerd door Paul de Leeuw en Astrid Joosten.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Linda de Mol na twee jaar terug met winterse talkshow of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier