Feyenoord - Heracles Almelo live op tv

Feyenoord - Heracles Almelo live op tv
Feyenoord weer op zoek naar een overwinning

Sport :

Op zondag 6 december spelen Feyenoord en Heracles Almelo in de elfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

De samenvatting van Feyenoord - Heracles Almelo vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

Feyenoord
Dick Advocaat stopt dan wel na dit seizoen, maar de Rotterdammers hebben nog steeds geen wedstrijd verloren in de vaderlandse competitie. Er zijn nog steeds veel belangrijker spelers geblesseerd.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Heracles Almelo
Heracles Almelo speelde in 2019 gelijk tegen de Rotterdammers in De Kuip. In de vijf wedstrijden voor deze wedstrijd bleven de punten volledig in Rotterdam. De bekendste van die wedstrijd is uiteraard de kampioenswedstrijd in 2017, die eindigde in 3-1.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Heracles Almelo is zondag 6 december om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - Heracles Almelo live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier