Maandag in M: Martijn Koning en broers vertellen over hun kerstfeest

Maandag in M: Martijn Koning en broers vertellen over hun kerstfeest
De gasten van maandag 7 december

Kijktip :

Kerstmis komt steeds dichterbij, maar hoe wordt dat gevierd in deze gekke coronatijd? Op maandag 7 december schuift cabaretier Martijn Koning met zijn broers aan om te vertellen hoe het er bij hun thuis aan toe gaat.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - maandag 7 december

  • Dit jaar geen kerst met de hele familie bij elkaar; ongezellig, maar het scheelt ook een hoop stress. Ieder jaar weer moet het diner voor iedereen smaken, de kerstoutfits moeten eruit zien om door een ringetje te halen en het móét gezellig zijn. Bij de familie Koning staat één ding vast… Ieder jaar kijken zij samen - naar wat hen betreft - de beste kerstfilm aller tijden: National Lampoon's Christmas Vacation. De broers Martijn, Laurens, Alexander en Robert vertellen hoe kerst in huize Koning eruit ziet!
  • De Britse premier Boris Johnson en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen leggen nét de telefoon neer. De uitkomst? De Brexit-onderhandelingen gaan door. 31 december komt steeds dichterbij… Is het einde nu dan echt bijna in zicht? Gisterochtend is de laatste marathon-onderhandeling begonnen. Hoe hangt de vlag erbij? We bespreken het met Brexit-verslaggever Vanessa Lamsvelt, voormalig minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders en hoofdeconoom van ING Marieke Blom.
  • Over precies 100 dagen mogen we naar de stembus. Veel bekende gezichten stellen zich beschikbaar, maar er staat ook een hoop aanstormend talent te popelen om het eens helemaal anders aan te pakken. Hoe ze dat gaan doen? Dat bespreken we straks met Habtamu de Hoop (nummer 10, PvdA), Senna Maatoug (nummer 5, GroenLinks), Harmen Krul (nummer 20, CDA) en Queeny Rajkowski (nummer 13, VVD).

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in M: Martijn Koning en broers vertellen over hun kerstfeest of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV