Zaterdag in de Top 4000 Muziekquiz: Hélène Hendriks, Joris Linssen en meer

Zaterdag in de Top 4000 Muziekquiz: Hélène Hendriks, Joris Linssen en meer
Spannende quiz onder leiding van Gerard Ekdom

Kijktip :

Zaterdagavond (12 december) is de tweede aflevering van De Top 4000 Muziekquiz te zien op SBS6. Vier bekende Nederlanders spelen onder leiding van Radio 10-dj Gerard Ekdom een spannende quiz, waarin een gedegen muziekkennis vereist is.

Teams
Ook deze week zijn er weer twee teams van twee personen. Oud-judoka Dennis van der Geest en presentatrice Hélène Hendriks nemen het op tegen presentator Joris Linssen en zangeres Monique Smit. Samen spelen ze in een gezellige sfeer een muziekquiz in een soort Ganzenbord-vorm; het team dat als eerste de finish bereikt wint.

Knus chalet
Ekdom ontvangt de teams in een knus chalet voor een leuke spelletjesavond. Met een goed glas wijn in de hand krijgen de kandidaten de meest uiteenlopende vragen over hits uit de Top 4000. Ook moeten ze dansen, zingen en vooral heel goed luisteren om stappen te zetten op het bord. Draaiorgels, rebussen en intro's: er komen allerlei spelonderdelen voorbij.

De Top 4000 Quiz is elke zaterdag rond 21.45 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV