Donderdag bij Beau: Radio 538 dj's over Missie 538 tegen armoede in coronatijd

Donderdag bij Beau: Radio 538 dj's over Missie 538 tegen armoede in coronatijd
De gasten van donderdag 10 december

Kijktip :

Vanavond, donderdag 10 december, gaat het opnieuw over de coronacrisis. De mannen van Radio 538 komen langs om hun Missie te vertellen. Maar ook wordt er mooie muziek gemaakt. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten in Beau van donderdag 10 december

  • Als kind was Tabitha al fan van Blof. Nu is haar droom uitgekomen: ze heeft een single opgenomen met Paskal Jakobsen: Blijf Nog Even Hier. Vanavond zingen ze het nummer live bij Beau in de show.
  • Door de coronacrisis leven steeds meer Nederlanders in armoede en moeten veel mensen een beroep doen op de Voedselbank. Daarom komt Radio 538 in actie! Vanavond bij vertellen dj’s Frank Dane, Coen Swijnenberg en
    Sander Lantinga over Missie 538.
  • Zondag 13 december is de laatste GP van dit bijzondere Formule1 seizoen. Een seizoen waarin Lewis Hamilton de records van Schumacher voorbij reed. Beau bespreekt het fenomeen Hamilton, het seizoen van Max Verstappen en alle andere hoogtepunten met Robert Doornbos.

Beau is elke werkdag rond 21:20 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Beau: Radio 538 dj's over Missie 538 tegen armoede in coronatijd of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier