Kersttoespraak 2020 van koning Willem-Alexander live op tv en online

Kersttoespraak 2020 van koning Willem-Alexander live op tv en online
Waar en wanneer is de Kersttoespraak te zien?

Kijktip :

Traditiegetrouw houdt koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag zijn jaarlijkse Kersttoespraak, waarin hij Nederland een gezegende Kerst toewenst en fijne feestdagen toewenst. Hoewel veel dingen dit jaar anders zijn, is de Kersttoespraak ook op vrijdag 25 december weer te volgen op verschillende manieren.

Kersttoespraak van koning Willem-Alexander gemist? Je kunt de hele toespraak terugkijken bij Gids.tv.

Hoe laat en waar?
De toespraak van koning Willem-Alexander wordt op vrijdag 25 december om 13.00 uur uitgezonden op de volgende vier zenders:

  • NPO 1
  • NPO 2 (met gebarentolk)
  • RTL 4
  • SBS 6

Tekst gaat verder onder video's.

Livestream
Naast de vier televisiezenders is de toespraak ook te horen op NPO Radio 1 en op een livestream via Gids.tv. Waarschijnlijk zal de koning in zijn Kersttoespraak, die is opgenomen in de Chinese Zaal van Huis ten Bosch, uitgebreid ingaan op de extreme gevolgen van het coronavirus voor Nederland, die ook tijdens de Kerstdagen voelbaar zijn. De Kersttoespraak van koning Willem-Alexander wordt door NPO 1 op vrijdag 25 december om 18.00 uur herhaald.

Kersttoespraak van koning Willem-Alexander gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

De Kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op vrijdag 25 december om 13.00 uur te zien op NPO 1, NPO 2, RTL 4, SBS 6 en op een livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de Kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kersttoespraak 2020 van koning Willem-Alexander live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier