Spectaculair 44ste Circusfestival van Monte Carlo Eerste Kerstdag bij NPO 1

Spectaculair 44ste Circusfestival van Monte Carlo Eerste Kerstdag bij NPO 1
Van witte tijgers tot een spetterende trapeze-act

Kijktip :

Het Circusfestival van Monte Carlo is een grote internationale show vol spektakel en entertainment. En op Eerste Kerstdag kun je vanuit huis genieten van dit geweldige circus, dan wordt het 44ste Circusfestival van Monte Carlo uitgezonden bij NPO 1.

44ste Circusfestival van Monte Carlo gemist? Kijk deze aflevering terug via Gids.tv.

Dieren, goochelaars en meer in circusshow
In deze uitzending zie je de hoogtepunten uit het 44ste circusfestival van Monte Carlo. Dit is een heel groot internationaal festival dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste circusfestivals in de wereld. Deze uitzending is een show vol met dieren, goochelaars en ander acts.

Vakjury beoordeelt de circusacts
De beste circusartiesten van over de hele wereld laten hun kunsten zien. Van witte tijgers, tot een jongleur met hoeden of een spetterende trapeze-act, er komt van alles en nog wat voorbij. Het blijft niet alleen bij entertainment, een vakjury beoordeelt de acts die strijden om de hoogste onderscheiding in de circuswereld.

Het 44ste Circusfestival van Monte Carlo is vrijdag 25 en zaterdag 26 december om 18.15 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je het 44ste Circusfestival van Monte Carlo terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spectaculair 44ste Circusfestival van Monte Carlo Eerste Kerstdag bij NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier