Legendarische familiefilm E.T. the Extra-Terrestrial zie je Eerste Kerstdag op Net5

Legendarische familiefilm E.T. the Extra-Terrestrial zie je Eerste Kerstdag op Net5
Een meesterwerk van Steven Spielberg

Kijktip :

Op 25 december wordt de film E.T. the Extra-Terrestrial uitgezonden op Net5. Het is inmiddels 38 jaar geleden dat het buitenaardse wezen E.T. met zijn vliegende schotel voor de eerste keer de wereld zag. Het publiek sloot dit schattige wezen in hun hart en de nieuwe generatie doet dit gewoon weer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

E.T. Phone Home!
Het verhaal gaat over de 10-jarige Elliott. Hij woont samen met zijn moeder, zijn oudere broer Michael en zijn zusje in een buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott noemt het E.T. en verbergt hem in een kast op zijn kamer. E.T. raakt snel vertrouwt met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten.

De kleine actrice Drew Barrymore in de film 'E.T. the Extra-Terrestrial'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Steven Spielberg maakt(e) regelmatig een prachtige en ontroerende feelgoodfilm voor het hele gezin. In 1982 zorgde hij voor volle bioscoopzalen met het avontuur E.T. the Extra-Terrestrial. Met een waanzinnige cast, waarin kinderen vooral de hoofdrol spelen. Sentimenteel, fantasierijk en fenomenaal gefilmd: E.T. werd in 1983 genomineerd voor maar liefst negen Oscars en won er vier. Een onvergetelijke sciencefictionfilm en geweldig genieten op Net5. 4,5 ster.

Cast
Naast Henry Thomas (The Last Ride) en Drew Barrymore (Miss You Already) zijn ook Dee Wallace (Forever Love) en K.C. Martel (White Water Summer) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Steven Spielberg (Ready Player One).

E.T. the Extra-Terrestrial is op 25 december 2020 om 16.20 uur op Net5 te zien. Genre: Avontuur, Drama, Sciencefiction, Familie. Tijdsduur: 115 minuten. IMDb score: 7,8. Heb je E.T. gemist? Bekijk hier ook waar je de film E.T. the Extra-Terrestrial kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Legendarische familiefilm E.T. the Extra-Terrestrial zie je Eerste Kerstdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier