Rafael van der Vaart in eerste aflevering Klasgenoten}

Rafael van der Vaart in eerste aflevering Klasgenoten
Programma keert terug op tv

Kijktip :

In de eerste aflevering van Klasgenoten op SBS 6 is Rafael van der Vaart te gast. Presentator Viktor Brand blikt samen met Rafaels voormalige klasgenoten terug op hun tijd als scholier.

Vanaf het woonwagenkamp, waar nog steeds familie van hem woont, lopen Viktor en Rafael naar zijn school. Onderweg komen mooie herinneringen boven, over de combinatie school en voetballen bij Ajax en natuurlijk over zijn klasgenoten die al op hem zitten te wachten in het lokaal waar zij vroeger les hadden.

Rafael van der Vaart

Van der Vaart haalt met zijn klasgenoten van het Maarten van Heemskerk College mooie herinneringen op uit het schooljaar 1997. Hij komt er ook eerlijk voor uit dat leren vroeger niet zijn interesse had. "Ik had altijd één doel en dat was profvoetballer worden. School was voor mij noodzakelijk kwaad. Maar ik zeg tegen die kleine van me wel altijd dat leren belangrijk is."

SBS 6 blaast Klasgenoten dit jaar een nieuw leven in. De komende weken gaan nog zes andere bekende Nederlanders terug naar hun middelbareschooltijd. Te gast zijn dan Bram Moskowicz, Leontine Borsato, Winston Gerschtanowitz, Thom Hoffman, Dennis van der Geest en Bobbi Eden.

Klasgenoten is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS 6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rafael van der Vaart in eerste aflevering Klasgenoten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV