Aftrap Nieuwe Boeren 1 januari te zien bij NPO 1: 12 deelnemers terug naar de basis

Aftrap Nieuwe Boeren 1 januari te zien bij NPO 1: 12 deelnemers terug naar de basis
Hoe run je een boerderij zonder elektriciteit en stromend water?

Kijktip :

Op Nieuwjaarsdag is de aftrap te zien van de nieuwe realityshow Nieuwe Boeren. Hierin gaan twaalf deelnemers helemaal terug naar de basis, naar een leven op de boerderij zonder wifi, stromend water of elektriciteit.

Nieuwe Boeren gemist? Kijk vanaf 1 januari elke aflevering terug via Gids.tv.

Oorspronkelijke bewoners zetten boeren aan het werk
Zo moeten deze onbekende Nederlanders met elkaar de boerderij zien te runnen. Alle gemakken die ze kennen van deze moderne tijd hebben ze niet. De deelnemers worden door de oorspronkelijke bewoners Rianne en Arnold aan het werk gezet om geld te verdienen. Op Nieuwjaarsdag kun je kijken naar de allereerste aflevering, daarna wordt Nieuwe Boeren wekelijks uitgezonden vanaf 7 januari.

Kandidaten vallen af in Nieuwe Boeren
De deelnemers krijgen een boerderij met een stuk land en dieren, die ze moeten verzorgen en onderhouden. Er zit echter ook een spelelement in Nieuwe Boeren. Ten eerste moeten ze goed samenwerken om de boel draaiende te houden, maar ze moeten ook laten zien wat ze in huis hebben want aan het einde van elke aflevering valt een kandidaat af. De winnende boeren gaan uiteindelijk naar huis met het geld dat ze hebben verdiend voor de pot.

Het programma Nieuwe Boeren start op vrijdag 1 januari om 21.35 uur op NPO 1 en is vervolgens vanaf donderdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV