De VI Meestervoorspellers 2 januari bij SBS6 met Johan Derksen, René van der Gijp

De VI Meestervoorspellers 2 januari bij SBS6 met Johan Derksen, René van der Gijp
Welke voorspellingen voor 2021 worden werkelijkheid?

Kijktip :

In de zomer van 2020 leek het er door een heftige VI-rel nog even op dat de heren van Veronica Inside nooit meer bij elkaar aan tafel zouden zitten. Maar niets bleek minder waar, en zaterdag 2 januari komen ze weer bij elkaar voor De VI Meestervoorspellers.

De VI Meestervoorspellers gemist? Kijk deze uitzending terug bij Gids.tv.

Uitslag pas over een jaar bekend
In De VI Meestervoorspellers voorspellen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp met bekende gasten en het publiek in de studio wat er komend jaar allemaal gaat gebeuren. Wie deze quiz zal winnen, dat weten we natuurlijk pas over een jaar als duidelijk wordt welke voorspellingen daadwerkelijk zijn uitgekomen.

Kijkers kunnen thuis ook meespelen
In De VI Meestervoorspellers worden over allerlei onderwerpen vragen gesteld, van politiek en sport tot royalty en entertainment. Derksen, Van der Gijp en Genee krijgen hulp van een aantal deskundigen, het studiopubliek en de kijker. Kijkers kunnen thuis ook meespelen via hun smartphone, tablet of computer, via de website moeten er 25 vragen worden beantwoord.

De special De VI Meestervoorspellers is op zaterdag 2 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De VI Meestervoorspellers 2 januari bij SBS6 met Johan Derksen, René van der Gijp of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier