TV-recensie: De Kater van 2020 is één grote "roast" van én voor Bekend Nederland

TV-recensie: De Kater van 2020 is één grote "roast" van én voor Bekend Nederland
Hoofdrollen zijn er eigenlijk niet

Kijktip :

Op vrijdag 1 januari om 20.00 uur kun je kijken naar De Kater van 2020 op Comedy Central. Samen met de bekende gasten blikt Comedy Central terug op het jaar 2020, dat gerust 'rampzalig' genoemd mag worden. Lees hier de recensie van De Kater van 2020.

Lees hier waar je De Kater van 2020 kunt kijken

BN'ers
In verband met de coronamaatregelen kon er dit jaar geen Comedy Central Roast worden georganiseerd. Maar Comedy Central Kater van 2020 is een mooi alternatief, en er doen verschillende bekende Nederlanders aan mee. Op humoristische wijze blikken zij terug op het bizarre jaar 2020.

Beoordeling van Gids.tv
De speciale editie van de Roast is erg goed bedacht: het concept is een soort combinatie tussen Komt een Man bij de Dokter en een rondetafelgesprek met verschillende cabaretiers. Vooral de laatstgenoemde lijkt niet gestaged, waardoor het allemaal wat authentieker overkomt. De korte sketches zijn een lekkere toevoeging, maar ze zijn niet allemaal even leuk. Daardoor is het af en toe wat saai om naar te kijken. De mensen die er uit springen: Jeroom Snelders weet zonder poespas echt grappig uit de hoek kan komen, Gerard Joling is authentiek en helemaal zichzelf en tot slot uiteraard de roastmaster Peter Pannekoek in een kleine, maar fantastische rol. Een prima, maar hopelijk een eenmalige, vervanger van de roast.

Cast
In De Kater van 2020 zie je onder meer Peter Pannekoek, Gerard Joling, Famke Louise, Karin Bloemen, Nienke Plas en nog veel meer Bekende Nederlanders.

De Kater van 2020 is op 1 januari 2021 om 20.00 uur te zien op Comedy Central en terug te kijken op Gids.tv. Genre: Komedie.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TV-recensie: De Kater van 2020 is één grote "roast" van én voor Bekend Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier