Maandag in eerste M van 2021: betrokkenen blikken terug op cafébrand Volendam

Maandag in eerste M van 2021: betrokkenen blikken terug op cafébrand Volendam
De gasten van maandag 4 januari

Kijktip :

Na een lekkere kerstvakantie keert op maandag 4 januari de reguliere programmering terug. Dat betekent ook de terugkeer van de talkshow M van Margriet van der Linden. Zij ontvangt onder meer betrokkenen van de cafébrand in Volendam, precies twintig jaar geleden.

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - maandag 4 januari

  • De brand die uitbrak in het Volendamse café 't Hemeltje kostte veertien jonge mensen het leven. In de driedelige documentaireserie doen getuigen, slachtoffers en nabestaanden voor het eerst na twintig jaar hun verhaal. Aan tafel straks Linda Jonk, één van de jongeren die in het café aan de bar zat die avond, barman René Schilder en bedrijfsleider John Veerman.
  • Op verschillende fronten strijden de Democraten en Republikeinen voor de macht in de laatste weken voor de inauguratie van Joe Biden. Dit weekend lekte een telefoongesprek tussen de hoogste verkiezingschef in Georgia en Donald Trump uit. De huidige president is niet van plan zijn verlies toe te geven en wil de verkiezingsuitslag in Georgia aanpassen. Hoe dit precies zit bespreken we straks met Twan Huys.
  • 'Start Me Up' van de Rolling Stones: wie kent dit geweldige nummer van de Britse band nou niet? Tot verbazing van de band zelf werd 'Start Me Up' een wereldhit.Tim Akkerman en Her Majesty spelen het in de uitzending van M.
  • Het kabinet heeft officieel nog kerstreces, maar politiek Den Haag heeft alles behalve vakantie. Vandaag kwam het nieuws dat we tóch eerder beginnen met vaccineren. Ook speelde er nog een grote kwestie vorige week namelijk: de Toeslagenaffaire. En we kijken vooruit naar de Nederlandse economie, want de staatsschuld blijft maar groeien... Politiek duider Sven Kockelmann, politiek journalist bij het NRC Rik Rutten en econoom Marieke Blom praten je bij.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in eerste M van 2021: betrokkenen blikken terug op cafébrand Volendam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV