Nieuw seizoen Hart in Aktie start woensdag 6 januari op SBS6

Nieuw seizoen Hart in Aktie start woensdag 6 januari op SBS6
Wendy van Dijk terug op tv met speciaal coronaseizoen

Kijktip :

Vanaf woensdag 6 januari is Hart in Aktie weer terug op SBS6. Wendy van Dijk steekt opnieuw de handen uit de mouwen in dit speciale seizoen, dat volledig in het teken staat van het coronavirus. Ze zet mensen die het verdienen eens flink in het zonnetje.

Hart in Aktie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gunfactor
Op betrokken en bevlogen wijze regelt Van Dijk bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Normaal gesproken zijn zij het namelijk die de handen uit de mouwen steken om anderen te helpen, zonder dat ze daar iets voor terug verlangen. Sommigen hebben juist een hoge gunfactor door een aangrijpend, maar herkenbaar verhaal.

Verborgen camera
Hoewel Van Dijk de verborgen camera in veel van haar programma's (zoals Wie het laatst lacht) juist gebruikt voor komische doeleinden, wordt deze in Hart in Aktie op een andere manier gebruikt. Mensen worden verrast zonder te weten wat hen overkomt en door de verborgen camera krijgen we de pure emotie en reactie van hen te zien.

Het nieuwe seizoen van Hart in Aktie is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Hart in Aktie start woensdag 6 januari op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier