Bekijk hier de trailer van The Maze Runner: The Death Cure

Bekijk hier de trailer van The Maze Runner: The Death Cure
Met de slogan 'Every Maze Has An End' komt er een einde aan deze trilogie

Film :

The Maze Runner: The Death Cure wordt de laatste film in de reeks van deze trilogie en is gebaseerd op een bestseller van James Dashner. Aan eind van het tweede deel was er nog een aantal enorme cliffhangers en de vraag is of Thomas zijn vrienden terug kan vinden. En kunnen ze door het dodelijke doolhof, dat gecontroleerd wordt door de organisatie WICKED, de stad bereiken? Bovenal zal de zoektocht naar de waarheid belangrijk worden.

De fans hebben ruim een jaar langer moeten wachten op deze derde film. De hoofdrolspeler Dylan O'Brien kreeg een ongeluk op de set. De acteur viel van de auto en werd geraakt door een ander voertuig. Dylan hield aan het ongeluk een hersenschudding, een breuk in zijn gezicht en diverse grote wonden over. Hij heeft geluk gehad en kon na lang herstel weer verder met opnemen van deze film.

Naast Dylan O'Brien (American Assassin) zijn ook Thomas Brodie-Sangster (Love Actually) en Kaya Scodelario (Clash of the Titans) weer te zien in dit derde deel. De film wordt geregisseerd door Wes Ball, die ook verantwoordelijk is voor de andere delen van The Maze Runner.

The Maze Runner: The Death Cure is vanaf 25 januari te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van de film.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van The Maze Runner: The Death Cure of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV