Deze BN'ers helpen jongeren in nieuw seizoen Dream School

Deze BN'ers helpen jongeren in nieuw seizoen Dream School
Heftig proces voor iedereen

Nieuws :

In het nieuwe seizoen van het tv-programma Dream School gaan bekende Nederlanders opnieuw proberen om schoolverlaters weer te inspireren om zichzelf te ontwikkelen. Onder leiding van bokslegende Lucia Rijker en rector Eric van ’t Zelfde krijgen de jongeren les van verschillende BN'ers.

De namen van de docenten zijn Robèrt van Beckhoven (meester-boulanger en meester-patissier), Leo Blokhuis (popjournalist), Ferry Doedens (acteur), Kim Feenstra (fotomodel en fotograaf), Annemarie van Gaal (ondernemer), Bas Haring (filosoof), Lodewijk Hoekstra (hovenier), Diederik Jekel (fysicus), Eva Jinek (journalist en presentator), Joseph Klibansky (kunstenaar), Tania Kross (sopraan), Diana Matroos (presentator), Prof. Dr. Erik Scherder (neuropsycholoog), Roos Schlikker (columnist en scenarioschrijver), Shaker (choreograaf), Jeroen Spitzenberger (acteur), Duncan Stutterheim (ondernemer en oprichter ID&T), Daan Weddepohl (internetondernemer) en Maarten van der Weijden (olympisch zwemkampioen).

De leerlingen van Dream School 2018

De jongeren die centraal staan zijn tussen de 16 en 23 jaar en stuk voor stuk vastgelopen in het reguliere schoolsysteem. Midden in de bosrijke omgeving van Hilversum ligt een klooster dat voor drie weken is omgetoverd tot de Dream School van kickbokser Lucia Rijker en rector Eric van ‘t Zelfde. Hun droom is dat het de docenten van Dream School wél lukt om door te dringen tot de drop outs. Maar deze jongeren zijn niet voor niets uitgevallen of verwijderd van hun scholen. Zowel de jongeren als de docenten gaan door een heftig proces en wekelijks worden diverse maatschappelijk urgente problemen pijnlijk zichtbaar.

Dream School is vanaf maandag 26 februari wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze BN'ers helpen jongeren in nieuw seizoen Dream School of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV