Woensdag in M: Twan Huys over mogelijke impeachment van Donald Trump

Woensdag in M: Twan Huys over mogelijke impeachment van Donald Trump
De gasten van woensdag 13 januari

Kijktip :

Het is voor de eerste keer in de geschiedenis dat een Amerikaanse president een tweede impeachment-procedure aan zijn broek krijgt. Twan Huys vertelt alles over de laatste ontwikkelingen rond Donald Trump in M.

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - woensdag 13 januari

  • De Amerikaanse president Donald Trump lijkt zijn presidentschap te eindigen met een historische tweede impeachment. Vandaag stemt het Huis van Afgevaardigden over afzetting van de president. Trump heeft al meerdere keren het nodige stof doen opwaaien, maar ook deze gebeurtenis zal de geschiedenisboeken in gaan. Nooit eerder werd er in binnen één termijn twee maal een afzettingsprocedure gestart tegen een Amerikaanse president. We bespreken de stand van zaken met Twan Huys.
  • Dat Nick & Simon fan zijn van Simon & Garfunkel, moge inmiddels wel duidelijk zijn. In hun tv-serie Homeward Bound doken ze in het leven van hun helden en nu, een jaar later, brengt het duo een nieuwe single uit in de stijl van - je verwacht het niet - Simon & Garfunkel. Straks bij M vertellen ze over het album NSG, dat werd opgenomen in de Henson Studios in L.A. én natuurlijk treden ze op!
  • De krantenkoppen liegen er niet om: "De toekomst van Rutte 3 is onzeker", aldus NRC. Is de tijd van politieke daden in de kinderopvangtoeslagenaffaire nu toch gekomen? En wat zijn daarvan de gevolgen? Talkshow M bespreekt het met politiek journalisten Sven Kockelmann en Guus Valk, SP-Kamerlid en lid van de ondervragingscommissie Renske Leijten.
  • Wekelijks geniet menig lezer van haar columns in de Volkskrant. Misschien kunnen we haar zelfs beschouwen als één van de meest relevante columnisten die ons land rijk is. Nu verschijnt Sheila Sitalsings boek; ‘Dagboek van een krankzinnig jaar’. Vanavond schuift ze aan bij M in de studio.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: Twan Huys over mogelijke impeachment van Donald Trump of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier