Serierecensie: WandaVision is knettergek, maar langzaam

Serierecensie: WandaVision is knettergek, maar langzaam
Eerste Marvel-serie na "Marvel-loos 2020"

Film :

Vanaf 15 januari staat het gloednieuwe seizoen van WandaVision op Disney Plus. Heerlijk! Na een Marvel-loos coronajaar is er nu eindelijk weer een mooi verhaal beschikbaar: eentje die de grenzen over gaat. Lees hier de recensie van WandaVision.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sitcoms
De serie combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany), twee superkrachtige wezens die hun ideale leven in de buitenwijken leiden, beginnen te vermoeden dat alles niet is zoals het lijkt...

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Deze recensie gaat over aflevering 1 en 2 van WandaVision. Na de laatste aflevering komt er een update van deze recensie.

De allereerste MCU-serie gaat redelijk langzaam van start. Het sitcom-aspect van de afleveringen zorgt voor de nodige humor, maar zorgt er ook voor dat het geheel een beetje sleept. Het is echter heerlijk om de kleine hints te kunnen aanschouwen van dat wat komen gaat: complete gekte. Op het werk van Elizabeth Olsen en Paul Bettany is niks aan te merken: Zij laten zien echte kameleons te zijn. Voorlopig houden we het bij 4 sterren, maar er is ruimte om te groeien.

Cast
Elizabeth Olsen (Avengers: Infinity War) en Paul Bettany (Solo: A Star Wars Story) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Matt Shakman.

Vanaf 15 januari 2021 is WandaVision seizoen 1 te streamen op Disney+. Genre: Superhelden, Komedie. IMDb-score: n.n.b.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: WandaVision is knettergek, maar langzaam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier