Indrukwekkend nieuw programma Cal Fire start zondag op Discovery

Indrukwekkend nieuw programma Cal Fire start zondag op Discovery
Meekijken bij de brandweer van Californië

Kijktip :

Vanaf zondag 17 januari zendt Discovery Channel het indrukwekkende en heftige nieuwe programma Cal Fire uit. In deze realityserie volgen we de brandweer van Californië bij het bestrijden van de jaarlijks terugkerende, enorme bosbranden.

Enorme taak
De brandweer van Californië staat elk jaar voor de enorme taak om de branden onder controle te krijgen en levens te redden. De strijd tegen de branden, die jaarlijks kilometers land en tienduizenden huizen verwoesten, was ook afgelopen jaar weer langdurig. Gedurende drie maanden volgen we het heroïsche werk van de brandweerlieden in de frontlinie.

Vuurzee
De brandweermannen en -vrouwen staan midden in de vuurzee, waar ze proberen de omliggende huizen te redden en verdere uitbreiding van de bosbranden te voorkomen. Het is een gigantische operatie, waarbij bulldozers 'brandgangen' voor de brandweerlieden creëren, terwijl het vuur vanuit de lucht én vanaf de grond wordt bestreden.

Het nieuwe programma Cal Fire is vanaf zondag 17 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkend nieuw programma Cal Fire start zondag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV