Lang Leve De Liefde XL wordt een extra lange uitzending op maandagavond

Lang Leve De Liefde XL wordt een extra lange uitzending op maandagavond
XL-versie liefdesprogramma vanaf 15 februari wekelijks te zien bij SBS6

Nieuws :

Het datingprogramma Lang Leve De Liefde krijgt binnenkort een extra lange uitzending bij SBS6. Vanaf 15 februari kun je elke maandagavond kijken naar Lang Leve De Liefde XL, dit wordt naast de reguliere afleveringen uitgezonden.

Heb je Lang Leve De Liefde XL gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Genoeg liefde om samen in het appartement te blijven?
Lang Leve De Liefde XL is eigenlijk precies hetzelfde als de dagelijkse datingshow, alleen duurt deze lekker lang. Twee singles zijn door de redactie aan elkaar gekoppeld, en ze brengen 24 uur met elkaar door voor een goede eerste indruk. Daarna mogen ze kiezen of ze het appartement verlaten, als er niet genoeg is voor een liefdesrelatie. Of ze mogen nog maximaal vijf dagen blijven om elkaar nog beter te leren kennen en wellicht als stelletje het programma te verlaten.

Lang Leve De Liefde zorgt al voor 37 liefdeskoppels
Het blijkt dat Lang Leve De Liefde behoorlijk goed werkt voor de vrijgezellen. Inmiddels zijn dankzij dit programma 37 liefdeskoppels ontstaan en ook stappen twee deelnemers met elkaar in het huwelijksbootje. Iedere vrijgezel die op zoek is naar een nieuwe liefde kan zich opgeven via sbs6.nl/langlevedeliefde.

De extra lange uitzendingen van Lang Leve De Liefde XL zijn vanaf 15 februari zes weken lang elke maandag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Lang Leve De Liefde XL terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde XL wordt een extra lange uitzending op maandagavond of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier