Death in Paradise seizoen 10 gaat maandag 18 januari van start op BBC First

Death in Paradise seizoen 10 gaat maandag 18 januari van start op BBC First
Nieuwe reeks van Britse misdaadserie

Kijktip :

Vanaf maandag 18 januari is het nieuwe, tiende seizoen van de Britse misdaadserie Death in Paradise te zien op BBC First. Anderhalve week na de première op de Engelse televisie kunnen we er in Nederland al van genieten.

Saint-Marie
De serie speelt zich niet af in het grauwe, gure en regenachtige Groot-Brittannië, maar op een veel zonniger locatie: het paradijselijke eiland Saint-Marie, in het Caribisch gebied. Daar doet een Britse inspecteur onderzoek naar de strafbare feiten die er plaatsvinden. Dat zorgt regelmatig voor hoofdbrekens en spectaculaire gebeurtenissen.

Merkwaardige moorden
Op het eiland maakt DI Neville Parker merkwaardige moorden mee, in combinatie met intrigerende raadsels en verrassende gastrollen. Parker wordt bij zijn onderzoeken vergezeld door enkele nieuwe en bekende gezichten, onder wie de kleine crimineel Marlon Price, de briljante DS Cassell en zelfs een voormalig hoofddetective.

Het nieuwe seizoen van Death in Paradise is vanaf maandag 18 januari wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Death in Paradise seizoen 10 gaat maandag 18 januari van start op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier