Spectaculaire spelshow Marble Mania gaat donderdag van start op SBS6

Spectaculaire spelshow Marble Mania gaat donderdag van start op SBS6
Wie is de beste én meest gelukkige knikkeraar?

Kijktip :

Donderdag (21 januari) is het zover: dan gaat de spectaculaire nieuwe spelshow Marble Mania van start op SBS6. In deze familieshow, die uit de koker van John de Mol komt, strijden wekelijks drie bekende Nederlanders om én met de knikkers. De verschillende onderdelen worden van enthousiast commentaar voorzien door Jack van Gelder.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Oud-voetballers
De deelnemers in de eerste aflevering zijn niemand minder dan drie voormalige topvoetballers: Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst en Wesley Sneijder. Ze blijken nog niets van het fanatisme dat ze tijdens hun carrière kenmerkte te zijn verloren. Het drietal speelt verschillende behendigheidsspelen met knikkers, om op die manier voordelen te verdienen voor de geluksonderdelen. Winston Gerschtanowitz is de presentator van dienst.

Lees verder onder de video's.

Eigen kleur
Elke week strijden andere bekende knikkeraars tegen elkaar, allemaal met een eigen kleur: blauw, geel of rood. In de eerste ronde beginnen ze met een behendigheidsspel, zoals mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgt een geluksrace. De BN'er die het beste presteert op de geluksbanen, verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale waarin 6000 knikkers rollen over een gigantische baan. De winnaar verdient geld voor een zelfgekozen goed doel.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire spelshow Marble Mania gaat donderdag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier