Pathé Trakteert Kids 21 januari: animatiefilm Ted en de Schat van de Mummie

Pathé Trakteert Kids 21 januari: animatiefilm Ted en de Schat van de Mummie
Indiana Jones, eat your heart out!

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag is de spannende avonturenfilm Ted en de schat van de mummie gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Waar gaat Ted en de schat van de mummie over?
De verwarring is groot als Ted, een dromerige bouwvakker, wordt aangezien voor een zeer beroemd archeoloog en op expeditie gaat naar Peru. Met behulp van zijn lieve hond Jeff, een dappere professor en een stomme papegaai probeert Ted de mythische Verloren Stad van de Inca's te redden van een groep gemene en gevaarlijke schatzoekers. Met de stemmen voor de Nederlandse versie van Jan Kooijman, Jandino Asporaat en Keet!

Bekijk hier waar je de animatiefilm Ted en de schat van de mummie kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 21 januari: animatiefilm Ted en de Schat van de Mummie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier