Vrijdag in Reizen Waes: Tom Waes bezoekt kerncentrale van Fukushima

Vrijdag in Reizen Waes: Tom Waes bezoekt kerncentrale van Fukushima
Slotaflevering van Reizen Waes Japan

Kijktip :

Vrijdagavond (22 januari) is de derde en laatste aflevering van Reizen Waes Japan te zien op NPO 3. De Vlaamse acteur en presentator Tom Waes (Undercover) bezoekt in deze aflevering het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale in Fukushima.

Reizen Waes gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veilig?
Waes is in het verleden ook al eens afgereisd naar Tsjernobyl, waar de grote hoeveelheid radioactieve straling nog altijd voor gevaar zorgt. Hoe zit dat in Fukushima, de stad die in 2012 werd getroffen door een enorme tsunami - die ook de kerncentrale verwoestte? Hoe veilig is het gebied rond deze Japanse stad nu, en hoe moet het verder met de getroffen streek?

Lees verder onder de video's.

Noedel-eetwedstrijd
Na zijn spannende bezoek aan Fukushima reist Waes door naar net buiten het gebied, waar hij meedoet aan een heuse noedel-eetwedstrijd. De vraag is natuurlijk: zal het hem lukken om het record te verbreken? Hij eindigt zijn reis in het verlaten en besneeuwde natuurgebied op het eiland Hokkaido, in het hoge noorden van Japan.

De slotaflevering van Reizen Waes Japan is op vrijdag 22 januari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Reizen Waes: Tom Waes bezoekt kerncentrale van Fukushima of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier