80% van kijkers Het geheime dagboek van Hendrik Groen is 50-plus

80% van kijkers Het geheime dagboek van Hendrik Groen is 50-plus
Best bekeken serie sinds 2011

Nieuws :

Het overgrote deel van de zeer goed bekeken tv-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen bestaat uit vijftigplussers. In totaal keken er per aflevering, inclusief uitgesteld kijken, gemiddeld 2.374.000 mensen naar de serie. Dat blijkt uit de kijkcijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Van alle kijkers was het aandeel vijftigplussers ruim 80 procent. Gemiddeld werd de serie door 1.914.000 mensen uit die leeftijdsgroep bekeken. Daarmee is de serie, over het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord, de populairste ooit in die doelgroep sinds de metingen van Stichting Kijkonderzoek in 2002.

Hoofdrolspelers André van Duin en Kees Hulst

De laatste keer dat meer dan 2,4 miljoen mensen gemiddeld naar een serie keken op de Nederlandse televisie was in 2011. Toen keken 2,7 miljoen mensen naar 't Spaanse Schaep. De best bekeken Nederlandse serie sinds de kijkcijfermetingen is Baantjer op RTL 4. Daar keken in het seizoen 2002-2003 gemiddeld 2.861.000 mensen naar.

Regisseur Tim Oliehoek wil graag een tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen maken. Dat zal dan niet eerder dan in 2019 op tv te zien zijn.

Bekijk het volledige seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 80% van kijkers Het geheime dagboek van Hendrik Groen is 50-plus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV