Hilarische klassieker The Addams Family zie je zondag op Comedy Central

Hilarische klassieker The Addams Family zie je zondag op Comedy Central
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

De groteske en hilarische Addams-familie is al in tal van gedaantes aan de tv- en filmkijker voorbijgetrokken, maar de meest iconische versie blijft toch die met Anjelica Huston en Raúl Juliá als de ouders van het gezin. Hun eerste optreden als het gezin Addams is zondag te zien op Comedy Central en je kunt The Addams Family streamen via onder meer Amazon Prime en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Morticia en Gomez Addams vormen samen met hun twee kinderen een macabere en behoorlijk angstaanjagende familie. Ze wonen in een kasteel op een enorm landgoed. Hun advocaat heeft echter zijn zinnen gezet op hun prachtige stulpje en heeft er alles voor over om het huis in handen te krijgen. Daarom stuurt hij de lang verloren gewaande oom Fester naar het landgoed om in het gezin te infiltreren, en zich op die manier aan het kapitaal van de familie Addams te vergrijpen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Voor een ouderwets avondje filmisch vermaak kun je wel terecht bij The Addams Family. De film wordt nooit echt eng en is dus geschikt voor het hele gezin, en bovendien zitten er tal van hilarische scènes in. De kers op de taart is de geweldige cast die regisseur Barry Sonnenfeld om zich heen heeft verzameld. Vooral Anjelica Huston en Raúl Juliá schitteren als de twee markante gezinshoofden. De sets en kostuums zien er bovendien prachtig uit, want alles is lekker over de top. Verder heeft de Nederlander Carel Struycken nog een rolletje als de griezelige butler van de familie.

Cast
Naast Anjelica Huston (John Wick: Chapter 3 – Parabellum) en Raúl Juliá (Addams Family Values) zijn ook Christopher Lloyd (Back to the Future) en Christina Ricci (Sleepy Hollow) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Barry Sonnenfeld (Men in Black).

The Addams Family (1991) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zondag 7 februari om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Genre: comedy. Speelduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV