Tv-première van prachtig drama Fathers & Daughters dinsdag te zien op Net5

Tv-première van prachtig drama Fathers & Daughters dinsdag te zien op Net5
Met Russell Crowe en Amanda Seyfried

Kijktip :

Hoewel Russell Crowe de kassa's niet meer laat rinkelen zoals begin deze eeuw, met grootse producties als Gladiator (2000) en A Beautiful Mind (2001), heeft de Australische acteur nog altijd een prachtige carrière. Zo schitterde hij in 2015 in het prachtige filmdrama *Fathers & Daughters*. De tv-première van deze film is dinsdag te zien op Net5.

Het verhaal
Het leven van Jake Davis, een schrijver die de Pulitzer-prijs heeft gewonnen, komt op zijn kop te staan wanneer hij door een fataal auto-ongeluk zijn vijfjarige dochtertje Katie alleen op moet voeden. Overmand door een hevig schuldgevoel voor het verlies van zijn vrouw worstelt hij met de dagelijkse routine van het opvoeden van een kind, wat nog eens verergerd wordt door zijn arrogante familieleden, die Katie van hem weg willen nemen. Jaren later vecht de dertigjarige Katie tegen de demonen die ontstaan zijn in haar moeilijke jeugd. Jake doet er alles aan om zijn dochter bij zich te houden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Zoals gezegd is de piek van Crowes carrière inmiddels achter de rug, maar het blijft altijd een plezier om hem aan het werk te zien. Zijn grommende stem is nóg dieper geworden en daarmee weet hij meer gevoel in zijn dialogen te leggen dan voorheen. Het komt goed van pas in een prachtig filmdrama als Fathers & Daughters, waarin rouw en het verwerken van een trauma centraal staan. Een degelijke film die bij vlagen de sentimentele bocht uitvliegt, maar altijd vermakelijk blijft. De cast helpt daar ook bij: zelfs in bijrollen zien we nog (voormalige) Oscargenomineerden als Quvenzhané Wallis, Janet McTeer, Octavia Spencer en Jane Fonda.

Cast
Naast Russell Crowe (The Nice Guys) en Amanda Seyfried (Mank) zijn ook Aaron Paul (Breaking Bad) en Diane Kruger (Inglourious Basterds) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Gabriele Muccino (The Pursuit of Happyness).

Fathers & Daughters (2015) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op dinsdag 26 januari om 22.35 uur te zien op Net5. Genre: drama. Speelduur: 116 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tv-première van prachtig drama Fathers & Daughters dinsdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV