Dinsdag in Jinek: Tijl Beckand over klassieke muziek, Maaike Neuféglise over plundering van haar winkel

Dinsdag in Jinek: Tijl Beckand over klassieke muziek, Maaike Neuféglise over plundering van haar winkel
Dit zijn de gasten van dinsdag 26 januari

Kijktip :

De gasten in Jinek van dinsdag 26 januari

  • Maandagavond werd de Primera-winkel van Maaike Neuféglise door relschoppers compleet aan diggelen geslagen. Vandaag is Maaike jarig en het zal een verjaardag zijn die ze niet zal vergeten. Vanavond vertelt ze wat ze in haar winkels aantrof toen de relschoppers eenmaal waren vertrokken en over een bijzondere actie die voor haar gestart werd.

  • Morgen is het de 265ste verjaardag van Wolfgang Amadeus Mozart. Dat vieren we met Mozart fan en klassieke muziek freak Tijl Beckand. Wat is het verhaal van Mozart en welk stuk mogen we echt niet missen? Tijl leert ons alles.

  • Minister Ferd Grapperhaus wil de schade van de avondklokrellen gaan verhalen op de vernielers, maar is dit juridisch haalbaar? Advocaat Geert-Jan Knoops vreest een lang proces, maar hij heeft een alternatief plan om winkeliers te helpen.

  • Hoe moeten we omgaan met de rellen? En hoelang zal de onrust nog duren? Marco Zannoni, directeur van het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement, vertelt vanavond hoe we deze crisis te lijf moeten gaan.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Tijl Beckand over klassieke muziek, Maaike Neuféglise over plundering van haar winkel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier