Nieuwe afleveringen Gort over de grens vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Nieuwe afleveringen Gort over de grens vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Ook Ilja Gort heeft last van corona

Kijktip :

Vanaf vrijdag 29 januari zijn nieuwe afleveringen van het programma Gort over de grens te zien op NPO 2. Ook wijnkenner Ilja Gort kreeg namelijk te maken met de gevolgen van het coronavirus: hij bleef dicht bij huis, in Frankrijk, en hij kon slechts twee afleveringen opnemen.

Gort over de grens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Elzas
Ondanks de coronapandemie gaat Ilja Gort echter weer vol goede moed op reis - zij het wat dichter bij huis dan gebruikelijk. In de eerste aflevering reist hij door de Elzas, een zonovergoten provincie waarin het beste van de Franse en Duitse invloeden wordt gecombineerd. Hier ontdekt hij onder meer het oudste wijnvat ter wereld.

Knock-out
Ook gaat Gort bijna knock-out na het proeven van de kampioen onder de stinkkazen. Verder duikt hij in een zwembad van zuurkool en geniet Gort van de 'geheime wijn' van de Elzas. Een week later komt er alweer een einde aan dit 'seizoen' van Gort over de grens, met de tweede aflevering waarin hij op zoek gaat naar de bron van de eeuwige jeugd.

De nieuwe afleveringen van Gort over de grens zijn op vrijdag 29 januari en vrijdag 5 februari om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Gort over de grens terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe afleveringen Gort over de grens vanaf vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier