Recensie: Below Zero brengt koude misdaad met Spaans temperament

Recensie: Below Zero brengt koude misdaad met Spaans temperament
Met Javier Gutiérrez en Karra Elejalde

Film :

Sinds 29 januari staat de film Below Zero op Netflix. De streamingdienst komt met een mix van misdaad, avontuur en actie in deze met vlagen geweldadige en claustrofobische film, die deels nog best goed gelukt is. Lees hier de recensie van Below Zero.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gevaarlijke gevangenis transport
Op een koude afgelegen weg wordt een gevangenentransport op gewelddadige wijze in een hinderlaag gelokt. Martin, de politieagent die achter het stuur zat, overleeft en verschuilt zich achterin bij de gevangenen. De aanvallers willen één van de gevangenen die in de vrachtwagen zit en ze stoppen pas als ze hem eruit hebben.

Met onder andere acteur Javier Gutiérrez, Édgar Vittorino en Luis Callejo in de film 'Below Zero'

Beoordeling Gids.tv: ★★★
De Spaanse film Bajocero (Below Zero) gaat diep onder het vriespunt, als een gevangenentransport helemaal uit de hand loopt. De rollercoaster behoud niet altijd zijn snelheid en soms stort de boel zelfs een beetje in, maar het verhaal weet toch altijd weer te verrassen. Met een degelijke cast (inclusief Spaanse temperament en over-acting) zit je naar een aardige film te kijken. Voor originaliteit scoort Below Zero laag, en de knop "logica" moet uit, want soms is het wat ongeloofwaardig. Pas helemaal aan het einde (net voor de aftiteling) komt de aap uit de mouw, dus geduld is absoluut een schone zaak. Drie sterren.

Cast
Naast Javier Gutiérrez (Assassin's Creed) en Karra Elejalde (También la lluvia) is ook Àlex Monner (Life Itself) en Édgar Vittorino (It Snows in Benidorm) in deze film te zien. Deze productie is gegeregisseerd door Lluís Quílez (Out of the Dark).

Vanaf 29 januari 2021 is deze film Below Zero te streamen in jouw huiskamer. Genre: Misdaad, Avontuur, Actie. Tijdsduur: 101 minuten. IMDb-score 6,3.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV