Actiefilm Jason Bourne met comeback Matt Damon dinsdag te zien op Veronica

Actiefilm Jason Bourne met comeback Matt Damon dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Toen Jeremy Renner in 2012 de hoofdrol op zich nam in The Bourne Legacy leek een terugkeer van Matt Damon in het Bourne-universum uitgesloten. Dat deed hij in 2016 tóch met de actiefilm Jason Bourne. Deze degelijke productie is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Jason Bourne streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Het is jaren geleden dat Jason Bourne van de radar is verdwenen, maar inmiddels is de meest dodelijke voormalige agent van de CIA uit de schaduw gestapt. In een post-Snowden tijdperk dat bezwijkt onder zware lasten en een financiële crisis waaraan geen einde lijkt te komen, reist Bourne van Athene naar Las Vegas. Weliswaar heeft hij zijn geheugen terug, er zijn nog altijd vragen die beantwoord moeten worden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
De verwachtingen voor de release van Jason Bourne waren hooggespannen. Niet alleen Matt Damon maakte zijn comeback, ook Paul Greengrass - die The Bourne Supremacy (2004) en The Bourne Ultimatum (2007) regisseerde - besloot de handschoen weer op te pakken. Aan die hoge verwachtingen kan Jason Bourne helaas niet helemaal voldoen; daarvoor waren de eerste drie films waarschijnlijk té goed. Niettemin is ook dit weer een spannende film met genoeg indrukwekkende actiescènes om de echte Bourne-liefhebbers te plezieren.

Cast
Naast Matt Damon (Ford v Ferrari) en Tommy Lee Jones (The Fugitive) zijn ook Alicia Vikander (Ex Machina) en Vincent Cassel (Black Swan) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul Greengrass (Captain Phillips).

Jason Bourne (2016) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is op dinsdag 2 februari om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 123 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Jason Bourne met comeback Matt Damon dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV