Vanavond op tv: nieuw programma Verboden liefde, start Grey's Anatomy seizoen 17

Vanavond op tv: nieuw programma Verboden liefde, start Grey's Anatomy seizoen 17
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 februari

Kijktip :

Vanavond gaat op NPO 3 het nieuwe programma Verboden liefde van start, over relaties die niet worden geaccepteerd door de omgeving. Verder onder meer de start van het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Verboden liefde

NPO 3
20:20 uur

In het nieuwe programma Verboden liefde worden koppels die in hun omgeving niet volledig geaccepteerd worden gevolgd in aanloop naar een speciaal romantisch moment, zoals een bruiloft of samenwonen. De bourgondische Mattias en Steven zijn bijvoorbeeld helemaal klaar voor hun bruiloft, maar Mattias' moeder Eltje bidt nog elke dag tot God met de hoop dat haar zoon weer met een vrouw thuiskomt. En motormuizen Denise en Sjef schelen maar liefst 36 jaar.


Nieuw: Station 19 seizoen 4

NET 5
20:30 uur

Vanavond start het vierde seizoen van de dramaserie Station 19, over het leven van de dappere mannen en vrouwen van een brandweerkazerne in Seattle. Aan het begin van het nieuwe seizoen van Station 19 is de coronapandemie net uitgebroken en treft het ook Seattle. De bemanning van Station 19 leunt op elkaar. Andy probeert de terugkeer van haar moeder te begrijpen. En het is alle hens aan dek wanneer een groep tieners per ongeluk een brand sticht.


Nieuw: Grey's Anatomy seizoen 17

NET 5
21:25 uur

Een nieuw seizoen van de Amerkaanse ziekenhuisserie Grey's Anatomy staat in het teken van het coronavirus. Een maand na het begin van de coronapandemie is het leven in het ziekenhuis en dat van zijn chirurgen op zijn kop gezet. Het is alle hens aan dek als Meredith, Bailey en de rest van de dokters zich aan de frontlinie van een nieuw tijdperk bevinden.


Crisis in de tent: gaycafé wordt testlocatie

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal gaycafé De Lollipop in Tilburg, dat veel inkomsten misloopt door de coronacrisis. Naast de horecasluiting loopt De Lollipop ook heel veel inkomsten mis door het wegvallen van grote evenementen zoals carnaval, festival van het levenslied en de Tilburgse kermis. En dus wordt er een corona-testlocatie opgetuigd.


Docu: The Life of Fathers

NPO 2
22:40 uur

De documentaire The Life of Fathers is een visuele reis waarin fotograaf Marwan Magroun je meeneemt in de wereld van alleenstaande vaders met een migratieachtergrond. Marwan, die zelf het grootste gedeelte van zijn jeugd opgroeide zonder de aanwezigheid van een vader, gaat op zoek naar antwoorden en verhalen omtrent vaderschap.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw programma Verboden liefde, start Grey's Anatomy seizoen 17 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier