Dinsdag in Jinek: Özcan Akyol over vernieuwde De Geknipte Gast en meer

Dinsdag in Jinek: Özcan Akyol over vernieuwde De Geknipte Gast en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 2 februari

Kijktip :

De gasten in Jinek van dinsdag 2 februari.

  • De Geknipte Gast is terug, in aangepaste vorm. Er wordt niet meer geknipt in het programma De Geknipte Gast, maar presentator Özcan Akyol interviewt zijn gasten nog altijd in zijn barbershop.Hans Dorrestijn is zijn eerste gast. Ze schuiven vanavond samen aan.

  • Opnieuw wordt de lockdown verlengd. En dat betekent dat kroegen, kappers, sportscholen, restaurants en niet-essentiële winkels tot tenminste 2 maart gesloten blijven. Lichtpuntjes zijn er wel: de basisscholen mogen open en de avondklok lijkt alweer op de helling te staan. We bespreken het met arts-microbioloog Jean-Luc Murk, fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers en politiek columnist van NRC Handelsblad Tom-Jan Meeus.

  • Het is mogelijk de grootste rechterlijke dwaling in Nederland ooit: de Arnhemse Villamoord. Negen mannen werden twintig jaar geleden veroordeeld voor de moord op een 63-jarige vrouw, maar jaren later ontstaat steeds meer twijfel over de gang van zaken bij deze zaak. Tot de verbijstering van de verdachten, adviseerde de advocaat-generaal vandaag om de zaak niet te heropenen. Aan tafel: Nevzat Altay, die 8 jaar vastzat voor de moord, en zijn advocaat Paul Acda.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Özcan Akyol over vernieuwde De Geknipte Gast en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier