Hoe laat is de Super Bowl 2021 live op tv?

Hoe laat is de Super Bowl 2021 live op tv?
Nachtwerk voor de liefhebbers

Sport :

Komende nacht, die van zondag 7 op maandag 8 februari, is het lang opblijven geblazen voor de liefhebbers van de Super Bowl - of de halftime-show, dan kun je iets eerder naar bed. De finale van het American Football-seizoen begint om 00.30 uur.

Super Bowl op tv
De Super Bowl wordt in Nederland uitgezonden op ESPN, de sportzender met veel abonnees vanwege het eredivisievoetbal. Op hoofdkanaal ESPN is het verslag van de sportwedstrijd met Nederlands commentaar te zien, op ESPN6 is de Amerikaanse uitzending. Ze beginnen allebei om 00.00 uur. Bekijk ook op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.

Ook bij de BBC
De Super Bowl is in Nederland ook te zien op de Engelse publieke zender BBC One. Bekijk hier op welk kanaal BBC One bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Halftime-show
Halverwege de wedstrijd, na de eerste twee kwarten, is het tijd voor de spectaculaire halftime-show. Die wordt dit jaar gegeven door The Weeknd, bekend van hits als Save Your Tears en Blinding Lights.

Super Bowl 2021 is in de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari om 00.30 uur Nederlandse tijd te zien op ESPN, ESPN6 en BBC One. Lees hier meer over de Super Bowl 2021.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is de Super Bowl 2021 live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier