Aart Staartjes in nieuwe film Bloody Marie

Aart Staartjes in nieuwe film Bloody Marie
Over een striptekenares die tussen de prostituees woont

Nieuws :

Acteurs Mark Rietman, Teun Luijkx, Aart Staartjes en Murth Mossel zijn binnenkort te zien in de Nederlandse speelfilm Bloody Marie. De opnames van de nieuwe speelfilm van regisseur Guido van Driel gaan deze week van start, maakt distributeur September Film donderdag bekend.

De hoofdrollen worden vertolkt door de Duitse actrice Susanne Wolff en de Roemeense acteur Dragos Bucur. De film vertelt over de ooit succesvolle striptekenares Marie Wankelmut die tussen de prostituees op de Amsterdamse Wallen woont. Drankzuchtig en als een ongeleid projectiel belandt ze van het ene conflict in het andere. Een gruwelijk ontnuchterende gebeurtenis bij haar directe buren dwingt haar om in actie te komen.

Van Driel schreef het scenario met cameraman Lennert Hillega. "Bloody Marie laat zich niet gemakkelijk in een hokje plaatsen", stelt de regisseur. "Het is een overlevingsfilm met oog en oor voor de schoonheid van het alledaagse."

Bloody Marie zal naar verwachting eind 2018 in de bioscoop verschijnen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aart Staartjes in nieuwe film Bloody Marie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier