Actiefilm The Equalizer met Denzel Washington dinsdag te zien op Veronica

Actiefilm The Equalizer met Denzel Washington dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Naast een drama-acteur van wereldklasse (hij heeft niet voor niets twee Oscars op zijn schouw staan) heeft Denzel Washington zich vooral deze eeuw ook ontpopt als een puike actieheld. Eén van de beste voorbeelden hiervan is de snoeiharde film The Equalizer. Dit spektakel is dinsdag te zien op Veronica en je kunt The Equalizer streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Hoofdpersoon in The Equalizer is Robert McCall (gespeeld door Denzel Washington), een man met een mysterieus verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri (Chloë Grace Moretz), probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaars die hij een voor een probeert uit te schakelen. Het wordt een strijd op leven en dood.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Het was een heuse trend in de jaren tien: de actieheld op leeftijd. De filmreeks van The Expendables, met veteranen als Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone en Bruce Willis, had veel succes. Ook diverse actiefilms met de robuuste Liam Neeson in de hoofdrol deden de kassa rinkelen. Tweevoudig Oscarwinnaar Washington besloot zich eveneens aan een paar snoeiharde actiefilms te wagen, en met succes: The Equalizer is een fantastisch spektakel geworden - mét een goed doortimmerd verhaal. De film deed het zelfs zó goed dat er in 2018 een tweede deel verscheen.

Cast
Naast Denzel Washington (Training Day) en Marton Csokas (Loving) zijn ook Chloë Grace Moretz (Suspiria) en David Harbour (Stranger Things) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Antoine Fuqua (Southpaw).

The Equalizer (2014) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is dinsdag 26 oktober om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 132 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV